Blog

Nu kan du få våbentilladelse til din natkikkert riffelsigte

Posted by:

En natkikkert, som er beregnet til at montere på en riffel, og som indeholder en lysforstærkningstube, eller har en indbygget IR, kræver en våbentilladelse. Dette gælder f.eks. vores Digisights og nat riffelsigter i generation 1+, generation 2+ og generation 3.

Tager du på f.eks. vildsvinejagt i Sverige, kan du nu få tilladelse hos politiet, som giver dig lov til at besidde og bære et natkikkert riffelsigte i gen 1+, gen 2+, gen 3 og digisights.

Flere Län i Sverige giver nu lov til at bruge natkikkert riffelsigter, da vildsvin forårsager trafikulykker og skader på landbrug og natur. Da vildsvin er nat aktive har de i Sverige indset, at den mest sikre måde at bekæmpe vildsvin på, er at bruge f.eks. natkikkert riffelsigter.

For at få en våbentilladelse til at bære og besidde en natkikkert riffelsigte i Danmark, skal man have en tilladelse fra politiet i Danmark. For at få mere at vide, kontakt os venligst på tlf. 2976 0499 eller 3026 3510. Vi vil meget gerne hjælpe med tilladelsen. Du kan også få flere informationer her.

0

About the Author:

43 år gammel og medejer af Koflar NightSystems. Har 24 års erfaring med natudstyr, herunder lysforstærkningstuber, termiske kikkerter og infrarødt lys. Erfaringen med udstyret omfatter både en teknisk erfaring såvel som en praktisk erfaring.
  Relaterede indlæg